Biggles i öknen
Biggles i öknen

Författare: W.E. Johns
Orginaltitel: Biggles Sweeps the Desert
Uppläsare: Tomas Löfdahl
Art.nr: ADAU 135
ISBN: 978-91-85923-28-1
Utgivningsår: 2008
Längd: 5tim 30min
Media: CD (5 st)


Utskriftsvänlig version av produktbladet Skriv ut den här sidan
Visa högupplöst bild Visa högupplöst bildBiggles i öknen utspelar sig under engelsmännens nordafrikanska fälttåg 1942. Den välkände piloten Biggles har tillsammans med sina trogna vapendragare Bertie, Algy och Ginger fått i uppdrag att försöka lösa problem med försvunna transportplan. Som så många gånger tidigare lyckas de ta sig ur många farliga situationer, men här blir det besvärligare än vanligt när det visar sig att deras fiende är det tyska flygaresset Hauptmann von Zoyten i sin Messerschmidt 109…

Kapten W.E. Johns var flygare under första världskriget. Senare fortsatte han som journalist i en flygtidskrift, i vilken Biggles började som följetong. I samband med detta utnämnde han sig själv till kapten. Som äventyrsförfattare var han mycket framgångsrik under en lång följd av år.

Tomas Löfdahl är en rutinerad inläsare som här har försett berättelsen med en lång rad autentiska ljudillustrationer – Spitfire, Lancaster, Messerschmidt. Illustrationen på omslaget är gjord av Bertil Hegland, som illustrerade många Bigglesböcker, och föreställer en Lancaster-bombare.
Välj produktgrupp nedan:
Alla produkter
CD-böcker
MP3-böcker